Partnerinfo

b-elle by Bell har för närvarande inga planer på att implementera ett generellt Partnerprogram.  Partnersystemet är främst framtaget med tanke på professionella bloggare och den reklam de kan leverera på sina bloggsajter. Vi bedömer att Partnerprogrammets administration kommer att kosta mer än det smakar - vi har dessutom redan fullt upp, verkligen. Ok, om tillräckligt många Gäster/Medlemmar mejlar Kundklubben eller gör sina meningar hörda via Kontakta Oss kan vi komma att överväga en ändring.

Systemet skulle likväl kunna ge Kundklubbens medlemmar en möjlighet att tjäna en liten slant genom att placera en länk eller flera på sin webbsida som gör reklam för b-elle by Bell eller specifika produkter på den. Leder klick på dessa länkar till köp får Partnern en viss provision -  aktuell provisionen ligger på 5%. Emellertid ska man ha i åtanke att det krävs rätt stora volymer besökare om det ska vara möjligt att generera några allvarliga pengar.

Oaktat b-elle by Bells inställning är var och en välkommen att registrera sig som Partner. Dock förbehåller vi oss rätten att från fall till fall, ensamma besluta i frågan, utan att ange skäl härför eller ens lämna en kommentar.